Τι παίζει Σήμερα

Saturdays Nights @ Tartaya, 04/07/2020

Ώρα έναρξης: 20:00

Children΄s World: Ξεκινούν οι εγγραφές των δικαιούχων Voucher μέσω ΕΣΠΑ

Μετά την ανακοίνωση των ωφελούμενων της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2020-2021»  του προγράμματος ΕΣΠΑ, ο παιδικός και βρεφονηπιακός σταθμός Children’s world ανακοινώνει ότι αρχίζουν οι εγγραφές για τα βρεφικά τμήματα και τα τμήματα του παιδικού σταθμού για τους δικαιούχους των Voucher (Συμπεριλαμβανομένης της ημερήσιας διατροφής / σίτισης). 

Children΄s World: Ξεκινούν οι εγγραφές των δικαιούχων Voucher μέσω ΕΣΠΑ

Στον βρεφονηπιακό σταθμό γίνονται δεκτά βρέφη και παιδιά από 2,5 μηνών έως και 2,5 ετών ενώ στον παιδικό σταθμό παιδιά από 2,5 ετών έως την υποχρεωτική εκπαίδευση. Τόσο στα βρεφικά όσο και στα παιδικά τμήματα, λειτουργούν ειδικά μικρά γκρουπ, χωρισμένα ανά ηλικίες, με εξειδικευμένα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και μάθησης, προσαρμοσμένα κατάλληλα στις ηλικίες των παιδιών ώστε να επιτυγχάνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, η καλλιέργεια των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους και το χτίσιμο του βασικού πλαισίου για τις αξίες της ζωής τους και τη μαθησιακή τους εξέλιξη. 

Φέτος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα δοθεί από το κράτος Voucher αξίας 180 ευρώ για χρήση από γονείς που είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Επιπλέον, από την φετινή χρονιά, στον βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό Children's World θα λειτουργήσουν και απογευματινά τμήματα (15:00-21:00) , για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων. 

Επειδή η εκπαίδευση και η φύλαξη των παιδιών μας είναι σοβαρή υπόθεση και όχι απλά μια πρόχειρη λύση, μη διστάσετε να επικοινωνήστε με τον σταθμό Children's World ώστε να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε. Αναλύοντας σας τις παροχές, την λειτουργία των τμημάτων αλλά και τα προγράμματα, σας βοηθάμε ώστε να έχετε μια πλήρη και σωστή ενημέρωση. 

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και για τις εγγραφές σας χωρίς ΕΣΠΑ, ώστε να γνωριστούμε από κοντά, λύνοντας κάθε σας απορία!

Children΄s World: Ξεκινούν οι εγγραφές των δικαιούχων Voucher μέσω ΕΣΠΑ

 

Children's World 

Δ/νση: Βρεφικός Σταθμός - Αγ. Ελεούσης, Λιθάρι, Ποταμός &

 Παιδικός Σταθμός - Αγγέλου Κόντη 14, Σολάρι

Τηλέφωνο: (+30) 26610 44527, (+30) 26610 80971

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: Childrensworld.gr

Facebook page: Children's World - "Παιδικός Κόσμος"

 

 

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Palaiokastritsa Apartments

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News