1917 @Σινέ Ορφεύς, 9-15/1

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 789

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:  22:15

 

INFO

1917 (2019)
  Σκηνοθεσία:  Sam Mendes
Ηθοποιοί: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, Andrew Scott, Richard Madden, Claire Duburcq, Colin Firth, Benedict Cumberbatch.
Τags: πολεμική, ιστορία, Α' Παγκόσμιος Πόλεμος
Διάρκεια: 119'
Κατάλληλο:15+
Εισιτήρια: 7, 5 ευρώ

 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
 

Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ Μακέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια σχετικά δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αδερφός του Μπλέικ.

 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς από τον σκηνοθέτη του American Beauty και Jarhead, Sam Mendes. Παρά το πλήθος των ηθοποιών, η ιστορία παρακολουθεί κυρίως τους δύο Βρετανούς στρατιώτες σε μια αποστολή-αυτοκτονία. Ο τρόπος κινηματογράφησης της ταινίας από τον Roger Deakins (σχεδόν όλη η ταινία ένα μονοπλάνο) έχει προκαλέσει θαυμασμό. Τιμήθηκε με την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας (δράμα) και της Καλύτερης Σκηνοθεσίας (συν 9 υποψηφιότητες στα βραβεία BAFTA της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου).Από τις ταινίες που θα συζητηθούν στα επερχόμενα βραβεία Όσκαρ.

 

 

TRAILER

 

 

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips