Τι παίζει Σήμερα

Αλαντίν @ Σινέ Ορφεύς, από 23/5

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 127

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Εκκρεμεί

                                      
 

INFO:
Aladdin (2019, μεταγλ.)
Σκηνοθεσία:
Guy Ritchie
Ηθοποιοί (αγγλική εκδοχή): Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad, Billy Magnussen
Tags: παιδικό, animation, φαντασία, remake
Διάρκεια: 128'
Κατάλληλο: Για όλους
Εισιτήρια: 7,5 ευρώ
 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis):

Η νέα μόδα της Disney να κάνει τις κλασικές ταινίες animation remake με ηθοποιούς συνεχίζεται με το Aladdin. O Will Smith ως Τζίνι βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρών αντιδράσεων και για την καταλληλότητά του (στο αρχικό ήταν ο Robin Williams) και για το βαρύ πυροβολικό CGI που τελικά εκμηδενίζει την όποια ερμηνεία του. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Guy Ritchie υπόσχεται δράση, ενώ η ταινία παραμένει μουσική.  Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

TRAILER:

 

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

The White House Restaurant

Καλάμι

Δείτε live

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live