Τι παίζει Σήμερα

Κυριακή 13/1: Ο Ασπροδόντης @Σινέ Ορφεύς

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 279

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

 

Κυριακή 13/1: 16:00 (μεταγλ.)

 

INFO:

Ο Ασπροδόντης  (White Fang, μεταγλ. 2018)
Σκηνοθεσία: Alexandre Espigares
Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Στεφόπουλος, Νέστωρ Κοψίδας, Φώτης Πετρίδης, Σοφία Παναηλίδου, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Υφαντής, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μηλιός, Τάκης Σακελλαρίου, Κώστας Αποστολίδης.
Tags: παιδικό, animation
Διάρκεια: 85'
Κατάλληλο: Για όλους
Εισιτήριο: 7,5 ευρώ
 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Το μυθιστόρημα του Τζάκ Λόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντρ Εσπιγκάρες.

 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis):
O Alexandre Espigares (Λουξεμβούργο) που είχε απρόσμενα κερδίσει Oscar για την μικρού μήκους ταινία του Mr. Hublot (2013) τώρα είναι στο σκηνοθετικό τιμόνι μιας μεγάλου μήκους διασκευής του γνωστού μυθιστορήματος του Jack London. Πολύ πιο πλούσια γραφιστικά και ζεστή ταινία από πολλές της Disney, ωστόσο ο τρόπος που το έργο προσπαθεί να γίνει πιο παιδικό απ' ό,τι πρέπει φαίνεται να αδυνατίζουν την όλη προσπάθεια. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

TRAILER:

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live