Τι παίζει Σήμερα

Electric Daze @ Iznogood, 18/12/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Κυριακή 9/12: Ραλφ εναντίον Ίντερνετ @Σινέ Ορφεύς

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 365

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

 

Κυριακή 9/12: 11:30

 

INFO:
Ραλφ εναντίον Ίντερντ (Ralph Breaks the Internet, 2018, μεταγλ.)
Σκηνοθεσία: Rich Moore, Phil Johnston
Ηθοποιοί: (φωνές): Ανδρέας Ευαγγελάτος, Δανάη Σκιάδη, Όθων Μεταξάς, Ηλίας Ζερβός, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Βασίλης Μήλιος, Ιφιγένεια Στάικου, Σοφία Τσάκα, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Βασίλης Αξιώτης.
Tags: παιδικό, animation, sequel
Διάρκεια: 112'
Κατάλληλο: Για όλους
Εισιτήριο: 7,5 ευρώ
 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Το “ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ” αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph. Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope. Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis):
Η συνέχεια του Wreck-It-Ralph του 2012.  Το trailer φαίνεται σαν μια μεγάλη διαφήμιση εταιρειών, και φυσικά όλων των προηγούμενων ταινιών της Disney.  Ωστόσο, οι πρώτες κριτικές είναι καλές. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

TRAILER:

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Resort & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live