Σήμερα: Coco @Σινέ Ορφεύς, 28/12-14/1

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1012

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

 

Δευτέρα 8/1- Τετάρτη 10/1: 17:30 (2D)

Πέμπτη 11/1: 18:00 (2D)

Παρασκευή 12/1: ---

Σάββατο 13/1: 16:00 (2D)

Κυριακή 14/1: 18:00 (2D)

 

         

INFO

Coco (2017, μεταγλ.)
Σκηνοθεσία: Lee Unkrich
Ηθοποιοί (φωνές): Ιωάννης Παναγιώτης Χασιώτης, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπαδάτος, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Σία Κοσκινά, Μανώλης Γιούργος
Τags:  παιδικό, animation, Μεξικό,  Ημέρα των Νεκρών
Διάρκεια: 109'
Κατάλληλο: Για όλους
Εισιτήρια:  Παιδικές ταινίες 7 ευρώ (2D) 


ΥΠΟΘΕΣΗ
Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.
 
Μαζί με το COCO θα προβάλλεται η νέα μικρού μήκους ταινία της Disney "ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑΦ".
Μετά από μια άνευ προηγουμένου σειρά φυσικών καταστροφών απειλητικών για τον πλανήτη, οι παγκόσμιοι ηγέτες αποφασί
 
OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

Η Pixar και προσωπικά ο σκηνοθέτης του Toy Story 2, Lee Unkrich δοκιμάζουν κάτι νέο, την εμβύθιση στο μεξικανικό σύμπαν της Ημέρας των Νεκρών μέσα από τα μάτια ενός παιδιού και την αγάπη του για την μουσική. Το στοίχημα θέλει την ταινία να είναι προσβάσιμη σε όλους (άρα οι σκελετοί θα πρέπει να είναι καθαρά κωμικοί, όχι Tim Burton εδώ), και βέβαια συναισθηματική για να αγγίξει μικρούς και μεγάλους. Στο background της ταινίας, η Disney (ως διανομέας) επιχείρησε να πατεντάρει την μεξικανική εθνική εορτή "Ημέρα των Νεκρών" για αποκλειστική χρήση της ίδιας και των παιχνιδιών της/merchandise, αλλά χωρίς επιτυχία.  Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

TRAILER

 

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω