Τι παίζει Σήμερα

Παρασκευή 13/10: Emoji, η ταινία @Σινέ Ορφεύς

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 812

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

Παρασκευή 13/10: 17:30 (2D)

                       
INFO

Emoji, η ταινία  (The Emoji Movie, 2017, μεταγλ.)
  Σκηνοθεσία: Tony Leondis
Ηθοποιοί (φωνές): Δημήτρης Μακαλιάς, Δημήτρης Μαριζάς, Αφροδίτη Αντωνάκη, Τάνια Μπρεάζου, Πάνος Σουρούνης, Χρήστος Συριώτη, Μαίρη Ρετσίνα, Πέτρος Δαμουλής, , Γιώργος Αργύρης
Τags:  Animation, παιδικό
Διάρκεια: 86'
Κατάλληλο: Για όλους
Εισιτήρια:  Παιδικές ταινίες 7 ευρώ (2D) / 7,5 ευρώ (3D)ΥΠΟΘΕΣΗ
Το Emoji, η Ταινία ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του- εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης.
 
 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

Ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Tony Leondis μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη (με παραγωγή: Sony Picture Animation) τα emoji των κοινωνικών δικτύων, εμπνευσμένος (κατά δήλωσή του) από το Toy Story της Pixar. Η ταινία είναι από εκείνες που οι κριτικοί αγαπούν να γράφουν πόσο την μισούν, ενώ το κοινό την λάτρεψε, δίνοντας ένα εντυπωσιακό αριθμό 178,9εκ$ σε εισπράξεις (με πολύ μικρότερο προϋπολογισμό της ταινίας). Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

TRAILER

 

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Μονή Βλαχερνών Ποντικονήσι

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live