Τι παίζει Σήμερα

Cine Ορφεύς

Expo Corfu 2020, Τρόφιμα-Ποτά-Επαγγελματικός, Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός, 25-27/04/2020

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1233

jeventimage

Η Exantasgreece, www.exantasgreece.com, Εταιρία Διοργάνωσης Εκθέσεων και Συνεδρίων, ανακοινώνει τη αναβολή της EXPO CORFU 2020,

Τρόφιμα – Ποτά- Επαγγελματικός, Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός και την πραγματοποίησή της σε νέα ημερομηνία.

25-26-27 Απριλίου 2020 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, στον Επιβατικό Σταθμό Εξωτερικού.

 

Στην EXPO CORFU 2020 συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων- Ποτών & Επαγγελματικού, Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού και απευθύνεται στους επιχειρηματίες της εστίασης και του τουρισμού στο νησί της Κέρκυρας και της ευρύτερης περιοχής.

 

Στόχος της EXPO CORFU 2020 είναι η ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών και η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, το οποίο αποτελεί και κύριο μέλημα της Exantasgreece. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια από την τελευταία διεξαγωγή παρόμοιας εμπορικής εκδήλωσης στο νησί των Φαιάκων.

Στη διάρκεια λειτουργίας της EXPO CORFU 2020 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία προϊόντων από τις εταιρίες που συμμετέχουν στην έκθεση ,καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια. Tα εκπαιδευτικά εργαστήρια θα διεξαχθούν σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Ήχου και Εικόνας και το νεοσύστατο Τμήμα Τουρισμού, με το Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας, τα ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας καθώς και επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος στην EXPO CORFU 2020.

 

Η είσοδος σε αυτά θα είναι ελεύθερη και απευθύνονται τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους συμμετέχοντες της EXPO CORFU 2020

 

Η EXPO CORFU 2020 τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας και του Συνδέσμου Ξενοδοχείων Κέρκυρας.

 

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας 10.00-21.00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO CORFU 2020, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Exantasgreece στα παρακάτω στοιχεία :

Σπυριδούλα Ασωνίτου email: info@exantasgreece.com

www.exantasgreece.com

Τηλέφωνα: 6932362875 & 6937077682

Facebook: EXPO CORFU 2020

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Palaiokastritsa Apartments

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News