Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Τα ασχημογλυκούλια @ Σινέ Ορφεύς, 17-18/5

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 295

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

 

Παρασκευή 17/5: 17:30

Σάββατο 18/5: 16:30

 

                                      
 

INFO:
Ugly Dolls (2019, μεταγλ.)
Σκηνοθεσία:
Kelly Asbury
Ηθοποιοί (φωνές): Ειρήνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Μάριζας, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πηνελόπη Σκαλκώτου
Tags: παιδικό, animation
Διάρκεια: 112'
Κατάλληλο: Για όλους
Εισιτήρια: 7,5 ευρώ
 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι: Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας, και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis):

O Kelly Asbury (του Shrek 2) σκηνοθετεί μια ταινία βασισμένη στα φημισμένα αμερικανικά παιχνίδια Uglydolls με μια νέα εταιρεία παραγωγής STX Entertainment. Το αποτέλεσμα φαίνεται να ικανοποιεί το σκοπό του, αν και η σύγκριση με τις μεγαλύτερου προϋπολογισμού και εμπειρίας ταινίες της Disney/Pixar είναι αναπόφευκτη. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

TRAILER:

 

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips