Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Κυκλοφορεί το περιοδικό «image ἐν Κερκύρᾳ» από 27 Απρίλη 2015

Κυκλοφορεί το περιοδικό «image ἐν Κερκύρᾳ» από 27 Απρίλη 2015

Μετά από 6 χρόνια απουσίας, το «image Κέρκυρα» (2001-2008) επανακυκλοφορεί ως «image ἐν Κερκύρᾳ» (27 του Απρίλη 2015). 

Η νέα μορφή του αποτελεί σημαντική εξέλιξη της προηγούμενης, αφού έγιναν αξιόλογες - κατά την κρίση μας- αλλαγές τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο και στην εσωτερική, επιβεβαιώνοντας ακόμα περισσότερο τον πολιτιστικό του χαρακτήρα.

Γεμάτοι αισιοδοξία, πιστεύουμε ότι το «image ἐν Κερκύρᾳ» θα αριθμήσει πολλά τεύχη στο μέλλον, για να αποτελέσει την μόνιμη συντροφιά σας.

Η ύλη του περιοδικού με σημείο εκκίνησης την Κέρκυρα, θα επεκτείνεται στην χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Σημείο αναφοράς ο άνθρωπος, οι δράσεις και οι ιδέες του, που εκφράζονται τόσο στις τέχνες, όσο και στις επιστήμες. Κατευθύνσεις, που συγκροτούν τον ανθρώπινο πολιτισμό και τη δημιουργία. Ως απόγονοι των Φαιάκων, με αιώνιο σύμβολό μας την απήδαλο ναυ, θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας με προορισμό το αύριο, σεβόμενοι και διδασκόμενοι από το παρελθόν. Κύριος άξονας μας η Κέρκυρα, τα Επτάνησα, η Ελλάδα, η Ευρώπη και όλος ο κόσμος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συνταξιδιώτες- συνεργάτες, στο παρόν τεύχος. Αναμένω με χαρά και τους νέους συνεργάτες, που με τον καιρό θα προστεθούν στην ομάδα μας.

Ευχαριστώ επίσης το αναγνωστικό κοινό, για το ήδη έκδηλο ενδιαφέρον του προς το περιοδικό και την συμβολή του στην κυκλοφορία του.

Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία: Απόστροφος, Μάστορας, Μουστάκης, Πλους, Σούλη, Φαϊτά  και στο Κιόσκι (Αλεξάνδρας), στην Κέρκυρα, στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Πολιτεία και Corfustore.gr.

 

Σε όλη την Ελλάδα, για συνδρομές καλέστε στα 2661039065, 6944860961

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News