Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Αντώνης Δεσύλλας «ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΛΑΟΠΟΔΗ»

Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΛΑΟΠΟΔΗ     Με μεγάλη επιτυχία έγινε στις 14/4/08 στο Ηράκλειο η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κερκυραίου συγγραφέα Αντώνη Δεσύλλα με τίτλο «ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΛΑΟΠΟΔΗ» Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, Κερκυραίοι της Κρήτης αλλά και πολλοί Ηρακλειώτες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το νέο μυθιστόρημα του Α. Δεσύλλα.
    Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε με γλαφυρότητα η συγγραφέας Ρένα Πετροπούλου. Αποσπάσματα διάβασαν η Ρένα Πετροπούλου και ο φιλόλογος Λευτέρης Διγενάκης , βάζοντας θεατρική διάσταση στην ανάγνωση.
    Ο σύλλογος Κερκυραίων ΦΑΙΑΚΕΣ ΚΡΗΤΗΣ θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του, στον κ. Διγενάκη , την κα. Πετροπούλου και στο βιβλιοπωλείο του κ. Δοκιμάκη για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσης να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη Δεσύλλα, για την τιμή που μας έκανε να έλθει στο Ηράκλειο και να μας ταξιδεύσει νοερά στην Κέρκυρα που τόσο αγαπήσαμε και νοσταλγούμε. Ευχόμαστε καλό ταξίδι στο νέο του βιβλίο και καλή συνέχεια. Την εκδήλωση στήριξε το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.)

Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΛΑΟΠΟΔΗ

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News