Τι παίζει Σήμερα

Νο Time to Die @Σινέ Ορφεύς

Ώρα έναρξης: 00:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ακυρώνεται η Διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 709

jeventimage

«Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας – Corfu Half Marathon 2021»

Ακύρωση Διοργάνωσης

  

Ακυρώνεται και η Διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon που είχε προγραμματιστεί για τις 26/09/21.

Αρκετά προβλήματα λόγω της πανδημίας του Covid-19 και η επιφερόμενη καθυστέρηση όλων των ενεργειών, δεν μπορούν να διασφαλίσουν την άρτια διοργάνωση με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ και την επιτυχία των αγώνων.

 

Συναρτήσει ότι πρόκειται για αγώνες που διεξάγονται επί δημοσίας οδού, η επιτυχία εξαρτάται από πλήθος παραγόντων και ως εκ τούτου ο Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας προέβη στη δύσκολη απόφαση για μια ακόμα χρονιά της ακύρωσης της Διοργάνωσης του 2021 καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να υποβαθμίσει την εμπειρία των δρομέων και των Δημοτών, όταν μάλιστα ο πήχης της Διοργάνωσης τέθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο κατά την διεξαγωγή της τα προηγούμενα χρόνια- κάτι που θα ήταν άδικο τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για την ίδια την Κέρκυρα η οποία αξίζει μια μεγάλη αθλητική Διοργάνωση. 

 

Ευελπιστούμε στην διοργάνωση του Corfu Half Marathon το 2022 κάτω από διαφορετικές – καλύτερες συνθήκες.

 

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε στην υποστήριξη της κοινής μας προσπάθειάς το 2022 αναγνωρίζοντάς την ως μία εκδήλωση που εκτός των άλλων θα δώσει ώθηση στην επάνοδο στην κανονικότητα, την περαιτέρω κοινωνική, αθλητική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας και στην προβολή των ιστορικών και πολιτιστικών Θησαυρών της.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

Δείτε το επίσημο βίντεο των αθλητικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην τελευταία διοργάνωση που έγινε στην Κέρκυρα στις 29 Σεπτεμβρίου 2019:

https://www.youtube.com/watch?v=LEm4UQiZ49M

 

 

 

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News