Τι παίζει Σήμερα

Πεζοπορία Αχαράβη-Στρινύλας, 19/01/2020

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 990

jeventimage

Πεζοπορία στην Βόρεια Κέρκυρα

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας, μαζί με την Ομάδα Πεζοπορίας Αχαράβης (Ο.Π.Α.), οργανώνουν  πεζοπορία στη Βόρεια Κέρκυρα με αφετηρία το συνοικισμό Ομαλή Επίσκεψης και τερματισμό στην Παναγία των Δρόμων στον Στρινύλα .

 

Μήκος διαδρομής: 12 χλμ
Βαθμός δυσκολίας: 2
Ώρες πορείας: 4

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Ραντεβού (ΠΡΟΣΟΧΗ) στις 8:30 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο).
Η μετάβαση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με μισθωμένο λεωφορείο.
Στο Βορρά, το σημείο εκκίνησης θα είναι 9.00 στην Αχαράβη, μπροστά από το ILO-ILO café. Όσοι θα βρεθούν στο ραντεβού στην Αχαράβη θα χρησιμοποιήσουν ιδιωτικά αυτοκίνητα


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστώνται ορειβατικά μποτάκια) και μπατόν, αντιανεμικό, νερό, σνακ, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για τα μέλη του συλλόγου 5 €/άτομο και για τα μη μέλη 7 €/άτομο.
Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη και την Παρασκευή 19:00-21:00 κατόπιν εξόφλησης του ποσού. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά. Κλείσιμο θέσης μέσω μηνυμάτων δε γίνεται δεκτό.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία) και στo 6972270991 ( Στέφανος). Το τηλέφωνο του αρχηγού είναι ΜΟΝΟ για παροχή πληροφοριών και διευκρινήσεων. Δεν θα γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις σε αυτό τον αριθμό.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News