Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

1o Camp Corfu Mountain Trail 2019 στην Παλιά Περίθεια, 16/12/2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 600

jeventimage

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη στη σειρά συνάντηση Corfu Mountain Trail σε συνεργασια με την πεζοπορική ομάδα Αχαραβης Ο.Π.Α (Ομάδα Πεζοπορίας– προπόνηση) στο παραδοσιακό χωριό Παλιά Περίθεια. Το χωριό βρίσκεται σε απόσταση 14 χιλιομέτρων από την εκκίνηση του αγώνα 110 ULTRA. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι η πλατεία του χωριού όπου όπως και πέρυσι θα ξεκινήσουν οι αθλητές ακολουθώντας μια σηματοδοτημένη διαδρομή 8 χιλιομέτρων και μια σηματοδοτημένη διαδρομή 16 χιλιομέτρων το 70% των μονοπατιών είναι καινούργια στην διαδρομή του ULTRA CMT όπως Κρηνιάς Λούστρα και η κυκλική διαδρομή της κορυφής του Παντοκράτωρ από την ανατολική πλευρά προς παλιές Σινιές.

 

Ο αγώνας θα έχει εκτός από ανταγωνιστική μορφή για τους έμπειρους αθλητές λόγω της χρονομέτρησης και μορφή περιήγησης για όσους θελήσουν να γνωρίσουν τα μονοπάτια που θα περάσει ο μεγάλος αγώνας των 110 χιλιομέτρων στις 4/5/2019 που και φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικός λόγω των διεθνών συμμετοχών και των αθλητών υψηλού επίπεδου της παγκόσμιας ελίτ οπού θα λάβουν μέρος.

 

Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει συζήτηση σχετικά με τον αγώνα του Corfu mountain trail καθώς και τεχνικές οδηγίες σε φιλικό κλίμα στις παραδοσιακές ταβέρνες

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News