Τι παίζει Σήμερα

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων στην Κέρκυρα

Ο Αλπικός Ρυθμός, σχολή με εξειδίκευση και στην αναρρίχηση, σε συνεργασία με το κατάστημα  Explore Outdoor Shop (Πολυχρονίου Κωνσταντά 4), διοργανώνουν στην Κέρκυρα Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων, εγκεκριμένη και πιστοποιημένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ).

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων στην Κέρκυρα

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 13 Νοεμβρίου με καταλυτική ημερομηνία εγγραφής 11 Οκτωβρίου, με εκπαιδεύτρια την Φανή Κουσιπέτκου, κορυφαία στο είδος με 25ή εμπειρία. Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα τις Υπαίθριες Αθλητικές Δραστηριότητες και τα Αθλήματα Βουνού, προπονήτρια Αγωνιστικής Αναρρίχησης, Χαράκτης αγώνων αναρρίχησης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος πάνω στην Προπονητική στην αναρρίχηση.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε πανέμορφα οργανωμένα αναρριχητικά πεδία στην Κέρκυρα και των Μετεώρων. Στους αποφοίτους η ΕΟΟΑ χορηγεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης που τους δίνει το δικαίωμα συνέχισης της εκπαίδευσης στη Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Μέσου Επιπέδου.

Για πληροφορίες εγγραφής και για το πρόγραμμα των μαθημάτων πατήστε ΕΔΩ.

 

Αλπικός Ρυθμός Κουσιπέτκου Φανή

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων στην Κέρκυρα

 

Τηλ: 697 7960 299

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook page: Alpikos rythmos Kousipetkou fani

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News