Τι παίζει Σήμερα

Προσφορές

Κανένα γεγονός

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές στίβου Κερκυραϊκού Συλλόγου στο Άργος

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ Γ.Σ

ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ 7 ΧΡΥΣΑ - 8 ΑΡΓΥΡΑ - 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

2 ΧΡΥΣΑ Ο ΔΟΥΚΑΤΕΛΗΣ ΚΑΙ 2 ΧΡΥΣΑ Η ΚΑΡΥΔΗ

ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΄΄ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΕΙΑ 2017

ΣΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ 

Θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Παίδες και οι Κορασίδες (14-18 ετών) του Κερκυραϊκού ΓΣ , στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που έγινε στο Άργος Ορεστικό (Καστοριά) την Κυριακή 9 Απριλίου.

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές στίβου Κερκυραϊκού Συλλόγου στο Άργος

Κατέκτησαν 7 χρυσά , 8 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια, με πολύ καλές επιδόσεις για την ηλικίας τους.

Διακρίθηκαν ιδιαίτερα , ο Σπύρος Δουκατέλης με δύο χρυσά μετάλλια στα 100μ. με 11΄΄26 και τα 200μ.με 22΄΄17 και η Σπυριδούλα Καρύδη επίσης με 2 χρυσά μετάλλια στο άλμα σε μήκος με 5.81 και στο άλμα τριπλούν με 11.98 , (οι επιδόσεις τους είναι από τις  καλύτερες στην Ελλάδα για την ηλικία τους).

Χρυσό μετάλλιο επίσης κατέκτησε ο Γιώργος Βραχλιώτης στη Δισκοβολία με 37,20 , ο Μιχάλης Βλάχος στον Ακοντισμό με 39,38 και ο Σπύρος Χανρδινός στο άλμα επί κοντώ με 2.80μ.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν ,  η Χριστιάνα Βασιλάκη στα 200μ. με 26΄΄84 , η  Έλλη Βραδή στο άλμα επί κοντώ με 3.00μ. , ο Αντώνης Χειμαριός στα 800μ. με 2΄07΄΄01, ο Γιώργος Αναγνώστου στο άλμα σε μήκος με 6.37 , ο Γιώργος Βραχλιώτης  στον ακοντισμό με 39.36 , ο Στέλιος Σκορδίλης στο άλμα επί κοντώ με 2.70 , η Σκυταλοδρομία 4Χ100 Παίδων με 46΄΄66 με τους , Γιώργο Αναγνώστου, Σπύρο Πουλή , Βασίλη Χαλικιόπουλο, και Γιώργο Χαλικία , η Σκυταλοδρομία 4Χ400 Παίδων με 3΄36΄΄85 με τους Δημήτρη Καψόπουλο, Μανώλη Αλεξάκη ,Σπύρο Φιλήνδα και Σοφοκλή Τζιβανίδη.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν , ο Αντώνης Χειμαριός στα 1500μ.με 4΄22΄΄80 , η Δανιέλα Ντρτσά στο άλμα επί κοντώ με 2.90μ. και η Έλενα Μπάρδη στη Δισκοβολία με 30,05.

Ο Κερκυραϊκός ΓΣ πήρε την Δεύτερη θέση στη βαθμολογία Παίδων και Κορασίδων μετά τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Ο Κερκυραϊκός ΓΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές-ιες του ,  τις οικογένειες τους και τους προπονητές τους , τους εύχεται καλή συνέχεια με υγεία και  σκληρή προσπάθεια.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΄΄ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΕΙΑ 2017΄΄

Η Διοίκηση και οι προπονητές του Συλλόγου με τη βοήθεια και την συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας , προετοιμάζονται για τους αγώνες Στίβου ΄΄ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΕΙΑ 2017΄΄  που θα γίνουν στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας το Σάββατο 20 Μαίου.

Φέτος με τη βοήθεια του ΣΕΓΑΣ θα συμμετάσχουν επίλεκτοι αθλητές-ιες των Εθνικών Ομάδων, που θα φιλοξενηθούν από τον Κερκυραϊκό ΓΣ, με την οικονομική στήριξη και βοήθεια των Τοπικών Επιχειρήσεων και φίλων του Συλλόγου .

Είναι βέβαιο ότι οι Κερκυραίοι φίλοι του αθλητισμού θα βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο για την καλύτερη διεξαγωγή των Αγώνων αλλά και με την παρουσία τους κατά την διάρκεια των Αγώνων.

Ο Κερκυραϊκός ΓΣ  ΕΥΧΕΤΑΙ  προς τους αθλητές  και τις αθλήτριες του , τις οικογένειες τους , τους προπονητές και τους φίλους του Συλλόγου   ΄΄ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ΄΄ με υγεία και Αγάπη …. και Αγάπη για τον Σύλλογο.

Corfuland Tips

Corfuland News