Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει για τον μεγαλύτερο Ιστιοπλοϊκό αγώνα της χρονιάς στην Κέρκυρα

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει στο Corfuland.gr και στην Ελίνα Φαϊτά για το Corfu Match Race 2019 που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα τον Απρίλιο από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας.

O Σταύρος γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολείται με την ιστιοπλοΐα από την ηλικία των 8 ετών. Είναι πιστοποιημένος Εθνικός Κριτής από το 2011 και Εθνικός Διαιτητής από το 2012 και μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Συμμετοχή σε Επιτροπές Ενστάσεων σε σημαντικούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Διαιτησία σε αγώνες match race, team race, αλλά και medal race. Συμβάλει ακόμη στη μετάφραση των Κανόνων Αγώνων Ιστιοπλοΐας στα Ελληνικά και είναι υπεύθυνος για τη μετάφραση των σημαντικότερων εκδόσεων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στα Ελληνικά (Case Book, Call Book for Match Racing, Call Book for Team Racing).

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει για τον μεγαλύτερο Ιστιοπλοϊκό αγώνα της χρονιάς στην Κέρκυρα

E.Φ.: Corfu Match Race: Ποιος ο εμπνευστής αυτής της ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης στην Κέρκυρα;

Σ.Κ.: CorfuMatch…. Ο εμπνευστής της μοναδικής διοργάνωσης αγώνα τύπου match race στην Κέρκυρα δεν είναι άλλος από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας. Η διοργάνωση αυτή έγινε για πρώτη φορά το 2013 από τον ΙΟΚ και ο αγώνας ξεχώρισε αμέσως για την αρτιότητα της διοργάνωσης τόσο στη θάλασσα, όσο και στη στεριά.

Παρόλα αυτά, ο αγώνας εδραιώθηκε ως ο πιο επιτυχημένος αγώνας σε ολόκληρη την Ελλάδα στις επόμενες εκδόσεις του, που πραγματοποιήθηκαν το 2017 και το 2018. To 2019 το Corfu Match θα διεξαχθεί από τις 5-7 Απριλιού.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας έχει καταφέρει να διοργανώσει έναν αγώνα πολύ υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, τον οποίο έχουν αγκαλιάσει ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα και ανυπομονούν κάθε χρόνο για να λάβουν μέρος στον αγώνα, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας είναι “εκτός κέντρου”. Αυτή ακριβώς είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία των ανθρώπων του IOK, έχουν καταφέρει να κάνουν το νησί της Κέρκυρας το κέντρο του πιο επιτυχημένου αγώνα match race στην Ελλάδα.

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει για τον μεγαλύτερο Ιστιοπλοϊκό αγώνα της χρονιάς στην Κέρκυρα

Ε.Φ.: Ένας αγώνας ο οποίος ξεκίνησε με ελληνικές συμμετοχές, φέτος θα φιλοξενήσει μεγάλους αθλητές από όλο τον κόσμο.

Σ.Κ.: Ο αγώνας Corfu Match όπως ειπώθηκε και πιο πάνω ξεκίνησε το 2013 με ελληνικές αποκλειστικά συμμετοχές. Το ίδιο και στις επόμενες διοργανώσεις, το 2017 και το 2018, οι συμμετοχές ήταν μόνο από την Ελλάδα.

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει για τον μεγαλύτερο Ιστιοπλοϊκό αγώνα της χρονιάς στην Κέρκυρα

Χρόνο με το χρόνο, όμως, ο αγώνας μεγάλωνε σε σπουδαιότητα και πλέον η Διοργανώτρια Αρχή, Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας, αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ο αγώνας Corfu Match να καθιερωθεί σαν ένα must attend event σε πανευρωπαϊκό, και γιατί όχι, και σε Παγκόσμιο επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αναβάθμισης του αγώνα, φέτος θα φιλοξενηθεί, κατά κύριο λόγο, μεγαλύτερος αριθμός ομάδων. Οι ομάδες που θα προσκληθούν στη διοργάνωση είναι πλέον 10, και τουλάχιστον 3 από αυτές θα είναι ξένες ομάδες.

Η συμμετοχή των ομάδων γίνεται αποκλειστικά και μόνο με πρόσκληση από τη Διοργανώτρια Αρχή. Το αποκλειστικό κριτήριο για να προσκληθεί μία ομάδα είναι η θέση της στην κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Όσο πιο ψήλα βρίσκεται μία ομάδα σε αυτήν την κατάταξη τόσο πιο πιθανό είναι να λάβει την πρόσκληση. Συνεπώς, οι δέκα ομάδες που τελικά θα συμμετέχουν στο Corfu Match 2019, θα είναι οι δέκα ελληνικές και ξένες ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στην κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας θα φιλοξενήσει δυνατές ομάδες στο match race όχι μόνο από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα. Ακόμα δεν μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα, καθώς η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τις ομάδες είναι ακόμα ανοικτή, αλλά μέχρι τώρα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι ελληνικές ομάδες που βρίσκονται στις ψηλότερες θέσεις του ranking list, καθώς και ξένες ομάδες που βρίσκονται μέσα στο top 100 του ranking list παγκοσμίως.

Ε.Φ.: Ποιες οι προσδοκίες και οι στόχοι σας για τον αγώνα;

Σ.Κ.: Το Corfu Match είναι ήδη ο πιο επιτυχημένος αγώνας match race στην Ελλάδα, και θέλουμε να παραμείνει σε αυτή τη θέση, αλλά όχι μόνο.

Η μεγάλη μας προσδοκία είναι ο αγώνας να γίνει ένας από τους σημαντικότερους σε παγκόσμιο επίπεδο και να αποτελεί καθε χρόνο πόλο έλξης για τις σημαντικότερες ομάδες. Οι προσπάθειες που γίνονται είναι όλες προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν είναι μόνο η πρόσκληση σε ομάδες από το εξωτερικό που δίνουν το διεθνή χαρακτήρα στον αγώνα. Οι διαιτητές του αγώνα είναι όλοι διεθνείς διαιτητές, πιστοποιημένοι από την παγκόσμια ομοσπονδία, για να έχει ο αγώνας το αντίστοιχο κύρος που του αρμόζει.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια από τη Διοργανώτρια Αρχή να στηθεί ένα Race Village σε κεντρική και περίοπτη θέση στην πόλη της Κέρκυρας, που θα είναι ανοικτό για όλους τις ημέρες του αγώνα και όπου θα μπορούν όλοι οι κάτοικοι του νησιού να έρθουν πολύ κοντά στους αθλητές που συμμετέχουν, αλλά και να δοκιμάσουν τις ποικίλλες δραστηριότητες που θα υπάρχουν. Τέλος, και ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος θα μπορεί να έρθει κοντά στο άθλημα της ιστιοπλοΐας και να γνωρίσει το συναρπαστικό κόσμο του matchrace. Για να βοηθήσει σε αυτό, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του για όποιον θέλει να έρθει να δει τους αγώνες από κοντά. Ήδη κοιτάμε την πιθανότητα να έχουμε κάποιον χώρο κοντά στο στίβο όπου θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων, καθώς και την πιθανότητα να υπάρχουν σκάφη θεατών μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Δεν το κρύβω βέβαια ότι για να συμβούν όλα τα παραπάνω και να εκπληρωθούν οι προσδοκίες μας, είναι πολύ σημαντικό το τεχνικό κομμάτι της διεξαγωγής του αγώνα να γίνει με απολύτως επαγγελματικό και άρτιο τρόπο, και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος για φέτος και όλες μας οι προσπάθειες γίνονται προς αυτήν την κατεύθυνση. Ελπίζουμε και ο καιρός να είναι σύμμαχός μας εκείνες τις ημέρες, καθώς είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το άθλημά μας.

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει για τον μεγαλύτερο Ιστιοπλοϊκό αγώνα της χρονιάς στην Κέρκυρα

Ε.Φ.: Ποιος είναι ο δικός σου ρόλο στον αγώνα;

Σ.Κ.: Ο ρόλος ο δικός μου είναι ότι είμαι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας μου έκανε την πρόταση να είμαι μέλος της ομάδας που συντονίζει τον αγώνα και τους ευχαριστώ πόλύ για αυτην την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, όχι μόνο σε εμένα αλλά σε όλη την ομάδα της Οργανωτικής Επιτροπής, ότι μπορούμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε τον αγώνα στο να εκπληρώσει του στόχους και τις προσδοκίες του.

Ο ρόλος μου στην οργανωτική επιτροπή είναι ο συντονισμός του αγωνιστικού κομματιού του αγώνα. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό παίζει η εμπειρία που έχω στο συγκεκριμένο είδος αγώνα, καθώς ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το matchrace, τόσο σα διαιτητής, όσο και σαν αγωνιζόμενος. Ισώς για τους λόγους αυτούς μου εμπιστευθηκε ο ρόλος του συντονιστή του αγωνιστικού κομματιού του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι βοήθησα στην εξεύρεση των ομάδων, των διαιτητών και όλων των παραγόντων και υλικών που θα εξασφαλίσουν την αρτιότητα του αγώνα.

Όμως οι αρμοδιότητες μου δεν τελειώνουν εδώ, καθώς τις ημέρες του αγώνα θα είμαι υπεύθυνος για την “καλυψη” του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι θα συντονίζω την ομάδα media, τόσο στη θάλασσα, όσο και στη στεριά για να εξασφαλίζουμε την καθημερινή παραγωγή videoτων αγώνων. Ίσως να είμαι και ο υπεύθυνος για το σχολιασμό της ζωντανής καλύψης στη στεριά, αλλά αυτό μένει να το αποφασίουμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Παρόλο που ο καθένας από εμάς στην Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικό του ρόλο, λειτουργούμε σαν ομάδα και υπάρχει άψογη συνεργασία ανάμεσά μας για να καλύψουμε όλες τις πτυχές του αγώνα με επιτυχία και να εξασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του.

Ε.Φ.: Υπάρχουν δυσκολίες για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα;

Σ.Κ.: Δεν υπάρχει αγώνας που να μην έχει τις δυσκολίες του. Μην ξεχνάμε ότι το Corfu Match κολυμπάει, πλέον, σε βαθιά νερά και κάνει προσπάθεια να καθιερωθεί παγκοσμίως στην κοινότητα των match racers ως ένας must go προορισμός. Αυτό από μόνο του έχει αρκετές δυσκολίες.

Πάντως, όλη η ομάδα της Οργανωτικής Επιτροπής κάνει εξαιρετική δουλειά να αντιμετωπίσει και να λύσει οποιαδηποτε δυσκολία αντιμετωπίζουμε και νομίζω ότι μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Οι δυσκολίες θα ξεπετάγονται μέχρι και την τελευταία ημέρα των αγώνων και θα είμαστε εκεί για να τις αντιμετωπίσουμε.

Την επομένη της λήξης του αγώνα θα κάνουμε την αποτίμησή μας, πριν ξεκινήσουμε να αντιμετωπίζουμε τις νέες προκλήσεις και δυσκολίες για το Corfu Match 2020, που αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερο event….

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει για τον μεγαλύτερο Ιστιοπλοϊκό αγώνα της χρονιάς στην Κέρκυρα

Ε.Φ.: Που θα διεξαχθεί; Το κοινό που επιθυμεί να τον παρακολουθήσει θα έχει τη δυνατότητα;

Οι αγώνες match race έχουν δημιουργηθεί με το σκεπτικό να φέρουν κοινό στο άθλημα της ισιτοπλοΐας, που τόσο λείπει. Για αυτό και οι αγώνες είναι μικροί σε διάρκεια και πολύ υψηλοί σε ανταγωνισμό, καθώς τα σκάφη είναι πάντα κοντά το ένα στο άλλο και μάχονται μέχρι το τέλος για τη νίκη. Οι ομάδες αγωνίζονται πάντα σε ζεύγη, κοινώς η κάθε ομάδα μονομαχεί ενάντια σε ενα μόνο αντίπαλο κάθε φορά. Το φρομάτ των αγώνων είναι πλούσιο καθώς υπάρχει ένας προκριματικός γύρος όπου όλες οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με όλες (RoundRobin), και μετά υπάρχουν τα ημιτελικά και ο μεγάλος και ο μικρός τελικός που καθορίζουν και την τελική κατάταξη. Οι 4 πρώτες ομάδες από την κατάταξη των προκριματικών παίζουν σε αγώνες νοκ άουτ μεταξύ τους στα ημιτελικά. Οι νικητές προκρίνονται στο μεγάλο τελικό, ενώ οι χαμένοι στο μικρό τελικό.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό των αγώνων match race είναι ότι γίνοται πάρα πολύ κοντά στη στεριά, για να μπορεί το κοινό να παρακολουθεί όλη τη δράση των αγώνων. Έτσι και το Corfu Match θα διεξαχθεί πολύ κοντά στη στεριά. Ακόμα δε γνωρίζουμε την ακριβή τοποθεσία, καθώς αυτή θα εξαρτηθεί από τους ανέμους που θα επικρατούν τις ημέρες του αγώνα. Όμως με σιγουριά μπορούμε να πούμς ότι ο αγώνας θα γίνει είτε στον κόλπο της Γαρίτσας, κάτω ακριβώς από το φρούριο, ή στο χώρο μπροστά στον όμιλο.

Και στις δύο περιπτώσεις το κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει τους αγώνες θα μπορεί να το κάνει και μάλιστα από πολύ κοντινή απόσταση. Επίσης, όπως προανέφερα, κοιτάμε τη πιθανότητα και δυνατότητα να έχουμε σκάφη θεατών που θα εξασφαλίσει στο κοινό την παρακολούθηση των αγώνων από πολύ κοντά.

Ε.Φ.:  Μερικά ονόματα από τους ξένους ιστιοπλόους διεθνούς φήμης που θα συμμετέχουν.

Σ.Κ.: Τα όνοματα ακόμα δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε με απόλυτη ακρίβεια, καθώς ακόμα είναι ανοικτή η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις ομάδες. Το όριο υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει στις 11 Ιανουαρίου και μετά θα επιλεγούν οι 10 υψηλότερες ομάδες στην Παγκόσμια κατάταξη της World Sailing.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά αυτή τη στιγμή είναι ότι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετέχουν στον αγώνα έχουν ξεπεράσει όχι μόνο τις δέκα, αλλά και κάθε μας προσδοκία, εάν αναλογιστούμε ότι φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ο αγώνας δέχεται ξένες συμμετοχές. Επίσης, με σιγουριά αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι έχουμε τουλάχιστον 5 ομάδες μέσα στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης, πράγμα που σημαίνει ότι ομάδες με πολύ μεγάλη υψηλή κατάρτιση θα έρθουν να αγωνιστούν στο CorfuMatch.

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει για τον μεγαλύτερο Ιστιοπλοϊκό αγώνα της χρονιάς στην Κέρκυρα

Ε.Φ.: Θα υπάρχουν Κερκυραϊκές συμμετοχές στον αγώνα;

Σ.Κ.: Από την αρχή που ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας εμπνεύστηκε το Corfu Match, αγκάλιασε τις τοπικές ομάδες και πολύ καλά έκανε. Από την πρώτη διοργάνωση το 2013 οι Κερκυραϊκές ομάδες είναι αναπόσταστο κομμάτι του Corfu Match. Αυτό δε θα μπορούσε να λείπει και για το 2019.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας έχει εξασφαλίσει μέχρι 2 θέσεις από τις 10 για Κερκυραϊκές ομάδες και παρόλο που αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε τα ακριβή ονόματα γιατί όπως προείπα η διαδικασία είναι ακόμα ανοικτή, μπορώ να πω ότι οι θέσεις αυτές καλύφθηκαν με το παραπάνω και μάλιστα πολύ γρήγορα. Η παρουσία των κερκυραϊκών ομάδων στον αγώνα αποτελεί σημαντικό παράγοντα για όλους εμάς στην Οργανωτική Επιτροπή και μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις προσπάθειες τοπικών ομάδων στον Corfu Match 2019.

Ε.Φ.: Αν επιθυμεί κάποιος να στηρίξει τον αγώνα που μπορεί να απευθυνθεί;

Σ.Κ.: Ήδη από την Οργανωτική Επιτροπή έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια εξεύρεσης χορηγών και υποστηρικτών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα. Όλοι μας γνωρίζουμε το πόσο σημαντικοί και ζωτικοί είναι οι υποστηρικτές για eventτέτοιου βεληνεκούς και σημασίας, καθώς ο αγώνας αυτός είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και όχι μόνο, να απόκτήσουν προβολή και αναγνωρισιμότητα σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Ο αγώνας έχει ήδη εξασφαλίσει την προβολή του σε εγχώρια τηλεοπτικά μέσα και γίνεται και προσπάθεια να προβληθεί και σε διεθνή μέσα. Το Corfu Match αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τις τοπικές εταιρείες που έχουν όραμα να προβληθούν μέσω της υποστήριξής τους στον αγώνα.

Εάν κάποιος επιθυμεί να στηρίξει τον αγώνα, είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία. Αρκεί να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας με ένα mail στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή τηλεφωνικά με την Κα Αμαλία Κανελλοπούλου στο 6932 151082 αλλά και στο page μας https://www.facebook.com/corfumatch/ όπου μπορείτε να μας ακολουθήσετε.

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει για τον μεγαλύτερο Ιστιοπλοϊκό αγώνα της χρονιάς στην Κέρκυρα

Ε.Φ.: Ο εθελοντισμός είναι σημαντικός για τη διεξαγωγή τέτοιων αγώνων. Υπάρχουν εθελοντές που υποστηρίζουν την διοργάνωσή σας;

Σ.Κ.: Οι εθελοντές είναι η καρδιά της επιτυχίας τέτοιων διοργανώσεων. Είναι το Α και το Ω για την επιτυχία της διοργάνωσης και το Corfu Match δε θα μπορούσε να μην έχει εθελοντές στην καρδιά της επιτυχίας του. Σίγουρα πολλές από τις καίριες θέσεις της διεξαγωγής του αγώνα τόσο στη θάλασσα, αλλά κυρίως στη στεριά στηρίζονται στους εθελοντές και στην άψογη τους συνεργασία με τη Διοργάνωση.

Αλλά σε ένα τέτοιο event σαν το Corfu Match που προσπαθεί να καθιερωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, εθελοντές είναι όλοι οι κάτοκοι του νησιού, καθώς αυτοί αποτελούν την καλύτερη εικόνα για την προβολή ολόκληρου του νησιού σε Παγκόσμιο επίπεδο. Είναι στο χέρι όλων μας να αποδείξουμε ότι η Κέρκυρα δεν αποτελλεί μόνο ένα τεράστιο τουριστικό θέρετρο, αλλά και ότι μπορεί να εξυπηρετήσει μορφές εναλλακτικού τουρισμού όπως αυτή του ναυταθλητικού τουρισμού, ο οποίος μπορεί να έχει πολυάριθμα οφέλη για ολόκληρο το νησί και την τοπική κοινωνία. Θα μπορούσα να αναφέρω χαρακτηριστικά παραδείγματα από πόλεις που έχουν επενδύσει στο ναυταθλητικό τουρισμό και έχουν οφέλη από αυτό, αλλά αυτό είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο που θέλει μεγάλη συζήτηση.

Ο Σταύρος Κουρής μιλάει για τον μεγαλύτερο Ιστιοπλοϊκό αγώνα της χρονιάς στην Κέρκυρα

Ε.Φ.: Πόσα άτομα εργάζεστε για την επιτυχία;

Σ.Κ.: Η επιτυχία είναι κάτι που απαιτεί την ομαδικότητα και τη συνεργασία πολλών ατόμων. Έτσι και στο Corfu Match, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων συνεργάζονται για την επιτυχία, είτε αυτοί είναι εθελοντές, είτε αυτοί που στήνουν το στίβο, είτε οι διαιτητές, είτε άνθρωποι που συντηρούν τα σκάφη, είτε άτομα που έργάζονται πάνω στο video και στην παραγωγή... Η λίστα είναι μεγάλη και φοβάμαι μήπως ξεχάσω κάποιον.

Όλοι όμως λειτουργούν κάτω από τις υποδείξεις της Οργανωτικής Επιτροπής που αποτελλείται από 4 άτομα και λειτουργεί ασταμάτητα και με συνέπεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα....

Θα ήθελα να αναφέρω τα ονόματα και των τεσσάρων μελών καθώς ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι μαζί συμβάλλουμε τα μέγιστα για τον αγώνα. Ξεκινώντας από την κυρία της παρέας την Αμαλία Κανελλοπούλου, και συνεχίζοντας με τον Αντώνη Ασημάκο, τον Νίκο Ζάγκα και τέλος τον υποφαινόμενο.

Ε.Φ.: Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στους επισκέπτες μας που θα διαβάσουν τη συνέντευξή σας;

Σ.Κ.: Να κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τις ημερομηνίες του αγώνα....5 με 7 Απριλίου 2019. Εκείνες τις ημέρες σας περιμένουμε όλους να έρθετε από κοντά να δείτε τις θεαματικές ιστιοπλοϊκές μονομαχίες, να πλησιάσει ο κόσμος την ιστιοπλοΐα, να κάνει μία βόλτα στο Race Village. Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια η δική μας και του ομίλου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των κατοίκων και θα τους φέρει πιο κοντά σε αυτό το συναρπαστικό αθλημα που είναι to matchrace. Για ένα τριήμερο ας κάνουμε την Κέρκυρα την καρδιά του ιστιοπλοϊκού κόσμου!

Eπιμέλεια: Ελίνα Φαϊτά 

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News