Πρόσφατες Αγγελίες
- Ενοικιάζεται δυάρι επί Εθν. Λευκίμμης
- Πωλείται χορτοκοπτικό
- Ενοικιάζονται διαμερίσματα στον Ύψο
- Ενοικιάζεται τριάρι στο Τρίκλινο
- Ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών
- Πωλείται κατάστημα ζαχαροπλαστείο
- Ζητείται συνεργάτης για συνεκμετάλλευση σε Βίλλες
- Αναζητώ εργασία σε καφέ
- Ζητείται πωλητής ηλεκτρολογικού υλικού
- Ζητούνται άτομα για ελαιοχρωματισμούς
Με επιτυχία η παραθαλάσσια πεζοπορία στη λιμνοθάλασσα Αντινιώτη
Εμφανίσεις:
- Ημ / νία: 21.10.19
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κυκλική πεζοπορία της Κυριακής 20 Οκτωβρίου του Ορειβατικού-Πεζοπορικού Συλλόγου Κέρκυρας σε παραθαλάσσιο μονοπάτι από τη λιμνοθάλασσα Αντινιώτη και αριστερά.
Περίπου σαράντα περιπατητές ξεκίνησαν από την πόλη της Κέρκυρας με μισθωμένο λεωφορείο του Συλλόγου για να περπατήσουν από παραθαλάσσιο μονοπάτι, μετά το στόμιο (μπούκα) της λιμνοθάλασσας Αντινιώτη και να φτάσουν στην παραλία Γυαλισκάρι, από όπου ανέβηκαν σε μικρό υψωματάκι για να δουν τη θέα από το παρατηρητήριο-φυλάκιο. Εν συνεχεία έκαναν στάση στην ιστορική Μονή της Αγίας Αικατερίνης για ξενάγηση. Στο τέλος της διαδρομής, οι περιπατητές έκαναν μπάνιο στην παραλία Γυαλισκάρι και Αγίου Σπυρίδωνα. Η επιστροφή με το λεωφορείο ξεκίνησε στις 14:30.
Το πρόγραμμα του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου μπορείτε να δείτε Εδώ
http://www.corfuland.gr/el/athlitika/diafores-diorganoseis/me-epityxia-i-parathalassia-pezoporia-sti-limnothalassa.html#sigProId705c32d1a4