Τι παίζει Σήμερα

Με επιτυχία η μεγάλη παιδική γιορτή «Χάντμπολ και ανακύκλωση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πετυχημένη η μεγάλη παιδική γιορτή «Χάντμπολ και ανακύκλωση be active for the environment»

Απόλυτα ευχαριστημένοι δηλώνουν οι παράγοντες του Κερκυραϊκού ΓΣ για την πετυχημένη αθλητική γιορτή που διοργάνωσαν την Πέμπτη 11 Απρίλη στο ΕΑΚΚ. Ένα όμορφο φεστιβάλ χάντμπολ με 24 ομάδες από 15 σχολεία , με 340 παιδιά με πολύ παιγνίδι, διασκέδαση , χαρά, με διαγωνισμούς και έπαθλα. Το κυριότερο,? Τα πολλαπλά μηνύματα που βγήκαν από την εκδήλωση: Ναι στον Αθλητισμό, Ναι στο Χάντμπολ Ναι στον σεβασμό στο περιβάλλον, Ναι στην ανακύκλωση. Γινόμαστε δραστήρια άτομα , Ενεργοποιούμαστε και συμμετέχουμε με την ομάδα μας στο χάντμπολ, στην προστασία του περιβάλλοντος , στην ανακύκλωση»!

Με επιτυχία η μεγάλη παιδική γιορτή «Χάντμπολ και ανακύκλωση»

Το Φεστιβάλ ήταν συνδιοργάνωση του Κερκυραϊκού ΓΣ, της ΟΧΕ, της Διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπ/σης Κέρκυρας, της ΠΙΝ ΠΕ Κέρκυρας, του ΔΟΠΑΠ Δήμου Κέρκυρας. 

Ο Κερκυραϊκός ευχαριστεί όλους για την συμβολή τους στην επιτυχημένη εκδήλωση, ιδιαίτερα την Ολυμπιονίκη Μαρία Γεωργάτου- που απένειμε και τις διαπιστεύσεις "Πρεσβευτή ανακύκλωσης" στα σχολεία, την Θεραπεία ΑΙΕ, την Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης, την ΕΔ του ΕΑΚΚ, τον Dj Νίκο Γεωργοπάλη και τους δεκάδες εθελοντές μέλη του Κερκυραϊκού. Τα βραβεία κατασκευών ανακύκλωσης απενεμήθησαν στο 11ο ΔΣΧ και το Δ ΣΧ Βιρού.

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News